Wat bieden wij als Professional Services?

Met  ruim 10 jaar ervaring binnen de IT Security en ons productportfolio bent u bij MoreTeq aan het juiste adres voor technische ondersteuning, trainingen en management op al onze security oplossingen en diensten. Onze services gaan verder dan de telefoon op te pakken en u te woord te staan.

Naast support kunnen wij ook deelnemen in pre-sales (zowel technisch als commercieel) trajecten of zelfs de volledige implementatie verzorgen met een training "on-the-job'. Daarnaast voorzien wij ook in management platformen die naar wens kunnen worden ingevuld en ge-managed. Middels diverse trainings mogelijkheden is alle kennis in huis te halen.  

Onze Professional Services zijn voor een ieder beschikbaar.


De basis van onze Professional services

Rep.png

Implementatie

Wij kunnen al onze oplossingen implementeren. Eventueel uit naam van de partner gaan wij op pad en daar waar nodig bieden wij training on the job. Wij zijn de partner in het voor traject en tijdens de implementatie en verzorgen uiteraard de nazorg.

PROACTIEF

Management

Management bieden wij in diverse smaken. Volledig, deels of een mix in de samenwerking. Het management platform die wij binnen Faas bieden kan ook op reguliere opzet ingezet worden voor bijvoorbeeld het managen van vele Firewalls.

SECURITY

Support

Support leveren wij op al onze oplossingen. Middels directe lijnen naar verschillende vendoren zijn wij ook de 1ste lijn bij calamiteiten en zorgen wij voor snelle afhandeling van support tickets. Support in de breedste zin des woords dus


Training en delen kennis

Training "on-the-job"

Met de training "on-the-job" wordt je tijdens het installatie/migratie traject meegenomen in het configureren van de apparatuur/oplossing. Tijdens dit traject ga je de kennis meekrijgen over de afgenomen producten. 

Specifieke product trainingen

Naast de training "on-the-job" kunnen wij ook specifieke product trainingen via faciliteren vanuit de Vendor van de betreffende oplossing. 

Mogelijkheden 

  • Technische trainingen en cursussen

  • Mogelijkheden tot Classroom training, online of zelfstudie

  • Toegang tot campus kennis bank

  • Fundamentals trainingen

  • Building Corporate Networks 

  • VPN and Advanced routing training

  • Endpoint Security Client training 

  • Online voor 1 of 2 dagen met examen en certificaat

  • Data en inschrijving op aanvraag

  • On the job in combinatie met implementatie


Contact met ons of stuur je vraag via onderstaand formulier: